Cursus WSNP

Noordam Advocatuur organiseert juridische, vakinhoudelijke Wsnp-cursussen. Het accent in de cursussen ligt op de behandeling van regelgeving en rechtspraak en het gezamenlijk maken en bespreken van een casus. Via onderstaande links kunt u zich aanmelden voor onze cursussen en enkele ervaringen lezen.

Aanmelden Wsnp-cursus 2018

Ervaringen van cursisten

Dit najaar verzorgt Noordam Advocatuur twee cursussen. Naast de jaarlijks terugkerende cursus “Actuele Jurisprudentie”, wordt een nieuwe cursus “Wsnp-voortrajecten”  aangeboden.

 

WSNP-trajecten: Actuele Jurisprudentie

In het najaar verzorgt Noordam Advocatuur de jaarlijks geheel vernieuwde cursus Actuele jurisprudentieAan de hand van recente rechtspraak van de Hoge Raad en lagere rechters, zal Arnoud Noordam het gehele wettelijke Wsnp-traject met u doorlopen. Aan de orde komen onder meer: het dwangakkoord en het moratorium, toelating tot de Wsnp, (tussentijdse) beëindiging van de regeling, boedelperikelen en het al dan niet toekennen van de schone lei.

 

Punten
Voor de cursus hebben wij accreditatie ontvangen van Bureau WSNPBranchevereniging PBI en Kiwa. Op verzoek kunnen wij ook accreditatie aanvragen bij de KBvG.

 

Meer informatie
Voor meer informatie, kunt u hier de flyer raadplegen.

 

Wsnp-voortrajecten: Moratorium, dwangakkoord en voorlopige voorzieningen

Daarnaast biedt Noordam Advocatuur een nieuwe cursus aan: “Wsnp-voortrajecten”. Deze cursus gaat specifiek in op de voortrajecten van de Wsnp zoals die in de Faillissementsrecht zijn geregeld: het moratorium, het dwangakkoord en de voorlopige voorzieningen. De cursus is geschikt voor schuldhulpverleners, beschermingsbewindvoerders en Wsnp-bewindvoerders.

 

Punten
Voor de cursus hebben wij accreditatie ontvangen van Bureau WSNP en Kiwa (4 PE-punten Kennis en 2 PE-punten Vaardigheden)

 

Meer informatie
Raadpleeg hier de flyer voor meer informatie over deze cursus.

 

 

 

De cursusprijs bedraagt € 630,- excl. BTW per dag (6 PE-punten). Indien u in 2018 ook de voorjaarscursus “Nieuw huwelijksvermogensrecht, erfrecht en insolventie” heeft gevolgd, ontvang u
€150,- excl. BTW korting op uw deelname aan een cursusdag in het najaar. Wilt u beide cursussen in het najaar volgen? Ook in dat geval ontvangt u €150,- excl. BTW korting.