Beoordeling arbeidsovereenkomsten

writing-1149962_1920

Als u een arbeidsovereenkomst krijgt aangeboden van uw (nieuwe) werkgever, is het verstandig om deze te laten beoordelen door een arbeidsrechtspecialist. Wanneer u vooraf goed bent geadviseerd, kan u dit achteraf veel tijd en geld schelen. 

Wij kunnen onder meer voor u beoordelen of de arbeidsovereenkomst voldoet aan de wet, of een eventuele proeftijd of non-concurrentiebeding geldig is, of de juiste opzegtermijnen in acht worden genomen en of een cao van toepassing is. Ook kunnen wij met u meedenken over eventuele ruimte voor onderhandeling van arbeidsvoorwaarden.

Kosten

Onze advocaten adviseren u graag over de arbeidsovereenkomst voor een vast bedrag van € 295,- (inclusief 21% btw). Daarbij is inbegrepen:

– Een inhoudelijke beoordeling van de arbeidsovereenkomst (max. 10 pagina’s);

– Het bespreken van de inhoud van de arbeidsovereenkomst tijdens een Zoom meeting (max. 30 minuten).

Indien de arbeidsovereenkomst meer dan 10 pagina’s en/of eventuele bijlagen bevat, kunnen wij in overleg een aanvullende prijsafspraak maken. Ook indien u naast de bespreking via Zoom tevens schriftelijk advies wenst, kunnen wij in overleg een aanvullende prijsafspraak maken.

Opstellen van arbeidsovereenkomsten voor start-ups en kleine ondernemingen

Ook helpen wij start-ups en kleine ondernemingen met het opstellen van arbeidsovereenkomsten. Neem vrijblijvend contact met ons op om in overleg een prijsafspraak te maken.